Latinica  |    
   
 

Новости


Календар
новости

Гране
новости

Групе
новости

Напредна
претрага
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 206
Посета манастиру Свети Лука у Бошњанима
Среда, 22. Март 2017.
Посете
Поводом празника 40. севастијских мученика (Младенци), 22. марта 2017. године сарадници Управе за сардању с црквама и верским заједницама госпођа Рада Костић и господин Мирољуб Радосављевић присуствовали су Светој Архијерејској Литургији којом је начелствовао Епископ крушевачки Г. Давид (Перовић) уз саслужење великог броја свештеника и ђакона, уз присуство великог броја верника.
Посета манастиру Тумене и храму Светог Николе у Хуму
Недеља, 12. Март 2017.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у недељу 12. марта 2017. године Светој Архијерејској Литургији у манастиру Тумане у Епархији браничевској.
Посета Епархији нишкој
Понедељак, 6. Март 2017.
Посете
На позив Његовог Перосвештенства Епископа рашко-призренског и администратора Епархије нишке Г. Теодосија, директор Управе за сардању с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадницом Олгицом Лаконић, у пратњи господина Стојана Цветковића, ктитора храма, посетио је у понедељак 6. марта 2017. године Епархију нишку.
Посета Крушевачкој епархији
Понедељак, 20. Фебруар 2017.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са својим сардницима посетио је Крушевачку епархију 20. фебруара 2017. године.
Прослава Светог мученика Трифуна-крсне славе Епископа Герасима
Уторак, 14. Фебруар 2017.
Посете
На позив Његовог Преосвештенсва Епископа горњокарловачког Господина Герaсима, директор Управе за сардању с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, присуствовао је 14. фебруара 2017. године прослави крсне славе Светог мученика Трифуна, заштитника дома Епископа Г. Герасима.
Посета манастиру Сланци
Недеља, 12. Фебруар 2017.
Посете
На празник Света Три Јерарха, у недељу 12. фебруара 2017. године, благословом Игумана Андреја, Светом Литургијом у манастиру Сланци, задужбини краља Драгутина и метоху манастира Хиландара, началствовао је протојереј-ставрофор проф. др Димитрије Калезић, декан Богословског факултета у пензији, уз саслуживање оца Стефана и братије ове свете обитељи.
Прослава славе Богословије Света Три Јерарха у манастиру Крки
Недеља, 12. Фебруар 2017.
Посете
На позив Његовог Преосвештенства Господина Фотија, Епископа далматинског и ректора Богословије Света Три Јерарха у манастиру Крки, директор Управе за сардању с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, присуствовао је прослави школске славе 11. и 12. фебруара 2017. године.
Посета Пећкој патријаршији
Четвртак, 2. Фебруар 2017.
Посете
Сарадници Управе за сардању с црквама и верским заједницама Олгица Лаконић и Мирољуб Радосављевић обишли су манастир Пећку патријаршију, 2. и 3. фебруара 2017. године где су обишли све објекте чије је реновирање помогла Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама као и оне који ће се обнављати идућих година.
Посета Епископа Српске православне цркве
Уторак, 24. Јануар 2017.
Посете
У уторак 24. јануара 2017. године директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић одржао је састанак са Његовим Преосвештенством Епископом сремским Господином Василијем, Његовим Преосвештенством Епископом врањским Господином Пахомијем и Његовим Преосвештенством Епископом брегалничким Господином Марком.
Састанак са представницима Републике Српске у Србији
Уторак, 24. Јануар 2017.
Посете
У среду 25. јануара 2017. године директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, одржао је састанак са представницима Републике Српске у Србији.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 206
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Београдска Надбискупија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта