Latinica  |    
   
 
Директор Управе честитао Васкршње празнике
Четвртак, 28. Април 2016.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је Васкршње празнике Његовој Светости Патријарху српском Господину Иринеју, Епископату, свештенству, монаштву, културним и образовним установама и верницима.
Директору Управе честитао Песах
Петак, 22. Април 2016.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је Песах рабину Јеврејске заједнице Исаку Асиелу и председнику Савеза јеврејских општина Србије др Рубену Фуксу.
Молитвеном сабрању поводом годишњица историјских догађаја у Јасеновцу присуствовао в.д. помоћника директора Управе др Марко Николић
Петак, 22. Април 2016.
Посете
Српска православна црква и њена Епархија пакрачко-славонска молитвено су обележили 75. годишњицу оснивања система концентрационих логора Јасеновац, и 71. годишњицу пробоја логораша и престанак њиховог рада.
Посета Скореновцу – општина Ковин
Среда, 20. Април 2016.
Вести
Дана 20.04.2016.године, на позив представника Римокатоличке црквене општине Свети Стјепан краљ, в.д. директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама са сарадницима посетио је Скореновац.
Директор Управе др Милета Радојевић и помоћник директора др Марко Николић посетили манастир Ћелије поводом Празника Благовести
Четвртак, 7. Април 2016.
Посете
Поводом Празника Благовести који се традиционално свечано обележава у манастиру Ћелије код Ваљева, духовној заједници на чијем челу се више од 30 година налазио новоканонизовани српски светитељ Ава Јустин Ћелијски (1894-1979), Светом Архијерејском Литургијом началствовао је Авин ученик, умировљени Епископ захумско-херцеговачки др Атанасије (Јевтић), уз саслуживање Епископа ваљевског господина Милутина.
Представници Управе посетили Румунску православну црквену општину Торак
Понедељак, 4. Април 2016.
Посете
На позив представника Румунске православне црква викара протојереја ставрофора Мојсе Јанеша, в.д. директора Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама, др. Милета Радојевић, са сарадницима Мирољубом Радосављевић и Олгицом Лаконић, 4.априла 2016. посетио је Румунску православну црквену општину Велики Торак.
Директор Радојевић изјавио саучешће поводом смрти Хаџи Хамдије еф. Јусуфспахића и присуствовао џенази
Петак, 1. Април 2016.
Вести
Хаџи Хамдија еф. Јусуфспахић, почасни реис-ул-улема Исламске заједнице Србије преминуо је 31. марта 2016. године у Београду. Тим поводом др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама је упутио изразе саучешћа муфтији србијанском Мухамеду еф. Јусуфспахићу и мајору Војске Србије Мустафи еф. Јусуфспахићу и присуствовао џенази.
Представници Јеврејске заједнице у Србији посетили Управу
Понедељак, 28. Март 2016.
Вести
У понедељак, 28. марта 2016. др Милета Радојевић директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама сусрео се са др Рубеном Фуксом, председником Савеза јеврејских општина Србије и рабином Исаком Асиелом.
Представник Управе на Ускршњој Миси
Недеља, 27. Март 2016.
Вести
Представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Гаврило Грбан присуствовао је свечаном Ускршњем литургијском слављу у недељу 27. марта 2016. године у цркви Светих Ћирила и Методија.
Прослава Васкрса у Словачкој евангеличкој цркви а.в. у Србији
Недеља, 27. Март 2016.
Вести
На позив монсињора Самуела Врбовског, бискупа Словачке евангеличке цркве а.в. у Србији, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је 27. марта 2016. године свечаној ускршњој Архијерејској литургији у храму Божијем у Бачком Петровцу.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 483
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Београдска Надбискупија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта