Latinica  |    
   
 
Директор Управе честитао Васкрс
Четвртак, 9. Април 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је највећи хришћански празник Васкрс Господа Исуса Христа Његовој Светости Патријарху српском Господину Иринеју, епископату, свештенству, монаштву, културним и образовним установама и верницима Српске православне цркве.
Директор Управе примио Епископа славонског Господина Јована
Среда, 8. Април 2015.
Вести
Директор управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадником Гаврилом Грбаном примио је 8. априла 2015 године Епископа славонског Господина Јована.
Др Радојевић на Слави Пастирско-саветодавног центра Архиепископије београдско-карловачке
Недеља, 5. Април 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадником Гаврилом Грбаном, присуствовао је 5. априла 2015. године прослави Крсне славе Пастирско-саветодавног центра Архиепископије београдско-карловачке, Дану Уласка Господа Исуса Христа у Јерусалим-Цвети и обележавању 18 година рада Центра.
Директор Управе на слављу Ускрсног бдења
Субота, 4. Април 2015.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама присуствовао је 4. априла 2015. године са сарадником Гаврило Грбаном, слављу Ускршњег бдења и Св. Миси у Катедралној цркви Блажене Девице Марије.
Директор Управе честитао Ускрс
Петак, 3. Април 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је највећи хришћански празник Ускрс, надбискупу Станиславу Хочевару, бискупима Римокатоличке цркве, поглаварима протестантских цркава, свештенству, монаштву, редовништву и верницима који овај празник славе по Грегоријанском календару.
Седница Одбора за обнову „Краљевског конака“
Петак, 3. Април 2015.
Вести
У манастиру Свети Прохор Пчињски, 3. априла 2015. године, одржана је седница Одбора за обнову "Краљевског конака" којом је председавао председник Извршног одбора г. Радослав Павловић, а испред Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама присуствовао је Мирољуб Радосављевић.
Директор Управе честитао Песах
Четвртак, 2. Април 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједница др Милета Радојевић, честитао је празник Песах Рабину Јеврејске заједнице Исаку Асиелу и председнику Савеза Јеврејских општина Рубену Фуксу.
Посета општини Куршумлија
Петак, 27. Март 2015.
Посете
На позив председника Општине Куршумлија Родољуба Видића, др Милета Радојевић директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама и Мирјана Андрић директор Републичког Завода за заштиту споменика културе са сарадницима, посетили су у петак 27. марта 2015. године општину Куршумлија и уз присуство генералног директора Акционарског друштва "Планинка" Радована Раичевића и директора Народне библиотеке у Куршумлији Драгана Симића обишли оштећени храм Светог Николе, који се сматра једним од најстаријих задужбина Стефана Немање подигнутог између 1159. и 1166. Године. Манастир се налази се на узвишењу које се уздиже над градом изнад ушћа Бањске у Топлицу.
Посета Црквеним заједницама у општини Мали Иђош
Четвртак, 26. Март 2015.
Посете
На позив Марка Ровчанина предсeдника општине Мали Иђош и представника Раформатске хришћанске цркве, Евангеличке хришћанске цркве у Србији-АП Војводини, Римокатоличке цркве и Српске православне цркве, др Милета Радојевић, директор и др Томислав Бранковић помоћник директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама посетили су 26. марта 2015. године општину Мали Иђош.
Посета Епархији банатској
Недеља, 22. Март 2015.
Посете
На позив епископа банатског Г. Никанора представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Томислав Бранковић, помоћник директора, са сарадницима присуствовао је слави Скита Светих четрдесет мученика севастијских у Гају код Ковина.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 362
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта