Latinica  |    
   
 
Директор Радојевић обишао храм Свете Тројице у Банатском Новом Селу
Недеља, 4. Октобар 2015.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић сусрео се у недељу, 4. октобра 2015. са Његовим Преосвештенством епископом банатским, господином Никанором (Богуновићем) када су заједно са свештенством Епархије обишли Црквену општину Банатско Ново Село и Храм Свете Тројице.
Освећен храм Св. Христифора у Мислођину
Недеља, 4. Октобар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у недељу, 4. октобра 2015. освећењу манастирског храма Светог Христифора у Мислођину.
Директор обишао радове на храму Светог Димитрија на Новом Београду
Среда, 30. Септембар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић обишао је 30. септембра 2015. радове на храму Светог Димитрија на Новом Београду. Директора је испред храма дочекао и показао му ток радова старешина храма протојереј ставрофор Рајко Недић.
Владика Сергије посетио Управу
Уторак, 29. Септембар 2015.
Вести
Његово Преосвештенство владика средњоевропски Сергије (Карановић) посетио је 29. септембра 2015. Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама где се сусрео директором Управе, др Милетом Радојевићем.
Обнова конака манастира Рајиновац
Уторак, 29. Септембар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић посетио је 29. септембра 2015. манастир Рајиновац у Бегаљици код Гроцке где је присуствовао вечерњој служби и донаторској вечери поводом санације конака манастира. Домаћини и организатори вечере били су aрхимандрит Стефан, духовник манастира Рајиновац и игуманија Минодора са сестринством.
Радојевић посетио Црквену општину Сремско-Митровачку
Понедељак, 28. Септембар 2015.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић посетио је 28. септембра 2015. Црквену општину Сремско-Митровачку и обишао храм Светог Архиђакона и Првомученика Стефана. Са историјатом храма и актуелним питањима у вези његове заштите директора је упознао старешина цркве, протонамесник Андрија Авакумовић.
Представник Управе на Дечијем бајрамском фестивалу пријатељства
Недеља, 27. Септембар 2015.
Вести
Представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Гаврило Грбан присуствовао је 27. септембра 2015. године Дечијем бајрамском фестивалу пријатељства у Београду поводом прославе Курбан Бајрама. Фестивал су организовали Исламска заједница Србије и медијска кућа Глас муслимана Србије, а аутор је Разија Кучевић.
Директор Управе честитао Курбан Бајрам верницима Исламске заједнице
Среда, 23. Септембар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама верским заједницама др Милетa Радојевић честитао је великодостојницима, верским службеницима и верницима Исламске заједнице Курбан Бајрам.
Слава Епархије бихаћко-петровачке
Недеља, 13. Септембар 2015.
Посете
Поводом молитвене прославе крсне славе Епархије бихаћко-петровачке - Сабор Срба Светитеља директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је Светој архијерејској Литургији у Гламочу 13. септембра 2015. године.
Директор Управе упутио честиту Јеврејској заједници поводом Рош Ашане и предстојећих празника
Петак, 11. Септембар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић упутио је честитке Председнику Савеза јеврејских општина Србије др Рубену Фуксу и Рабину Јеврејске заједнице Србије Исаку Асиелу поводом Рош Ашане и предстојећих празника.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 428
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта