Latinica  |    
   
 
Слава Епархије осечко пољске и барањске
Субота, 18. Октобар 2014.
Посете
Слава Епархије осечко-пољске и барањске, Свети Стефан и Јелена Штиљановић прослављена је у Кнежевим Виноградима, у суботу, 18. октобра 2014. године.
Радојевић осудио исписивање терористичких графита на Високим Дечанима
Уторак, 14. Октобар 2014.
Вести
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде најоштрије осуђује исписивање терористичких графита на имању манастира Високи Дечани на Косову и Метохији.
Одржан Трећи екуменски сусрет црквених хорова
Недеља, 12. Октобар 2014.
Вести
Представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Гаврило Грбан присутвовао је Трећем екуменском сусрету црквених хорова који је одржан 12. октобра 2014. године у цркви Узнесења Блажене Девице Марије у Земуну. Управа је помогла реализацију овог традиционалног сусрета. Скупу је приствовао монсињор Ђуро Гашпаровић, Бискуп сремски, као и свештенство, монаштво и редовништво Римокатоличке и Српске православне цркве.
Oсвећење храма Светих Козме и Дамјана у Горњем Кординцу
Субота, 11. Октобар 2014.
Вести
На позив Његовог Преосвештенства епископа нишког господина Јована, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама, др Милета Радојевић присуствовао је у суботу, 11. октобра 2014. освећењу новоподигнутог храма Светих бесребреника Козме и Дамјана у Горњем Кординцу надомак Прокупља.
Надбискуп Хочевар посетио Управу
Петак, 10. Октобар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама, др Милета Радојевић, примио је у петак, 10. октобра 2014. Његову Преузвишеност римокатоличког надбискупа београдског Станислава Хочевара.
Представници Управе присустовали Слави манастира Светог Јована Богослова у Поганову
Четвртак, 9. Октобар 2014.
Вести
На позив Управе манастира Св. Јована Богослова из Поганова, др Томислав Бранковић, начелник у Управи и Мирољуб Радосављевић, саветник присуствовали су манастирској слави Светог Јована Богослова 9. октобра 2014. Свету Архијерејски литугију уз саслужење више свешетеника и монаха Епархије нишке, жичке и рашко-призренске предводио је епископ нишки др Јован.
Директор посетио црквене општине Младеновац и Влашка у Епархији шумадијској
Уторак, 7. Октобар 2014.
Посете
На позив архијерејског намесника младеновачког, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић посетио је у среду, 7. октобра 2014. црквене општине Младеновац и Влашка.
Концерт „Сусрети пријатељства-радост Европе 2014“ у Нишу
Понедељак, 6. Октобар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са Донком Шпичек, преседником Управног одбора Дечијег културног центра у Београду присуствовао је обележавању десет година рада црквено играчког ансамбла „Бранко“ из Ниша 6. октобра 2014. године.
Радојевић честитао Курбан Бајрам
Петак, 3. Октобар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је великодостојницима, верским службеницима и верницима Исламске заједнице Курбан Бајрам.
Хиротонисан Епископ јегарски Г. Јероним, викар Епископа бачког
Недеља, 28. Септембар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у недељу 28. септембра 2014. свечаном чину хиротоније архимандрита Јеронима (Мочевића) у чин Епископа јегарског, викара Епископа бачког.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 287
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта