Latinica  |    
   
 
Почеле активности на одржавању Трећег међуверског дијалога Србије и Индонезије
Уторак, 24. Фебруар 2015.
Вести
Његова Екселенција, господин Хери Р. Ј. Кендоу, новоизабрани амбасадор Републике Индонезије у Београду посетио је 24. фебруара 2015. године Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама. У разговору са директором Управе, др Милетом Радојевићем, разговарао је о припремама за Трећи међуверски дијалог Србије и Индонезије за који је подвукао да је један од приоритета Владе Републике Индонезије.
Слава Придворне капеле Светог Симеона Мироточивог
Недеља, 22. Фебруар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу са Црквама и верским заједницама Србије др Милета Радојевић и помоћник директора Братислав Петковић присуствовали су 22. фебруара 2015. Светој архијерејској Литургији поводом храмовне славе у Патријаршијској капели Светог Симеона Мироточивог у Београду.
Представници Високе школе Академије Српске православне цркве за уметност и консервацију
Четвртак, 19. Фебруар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић , са помоћником др Томиславом Бранковићем и сарадником Гаврило Грбаном, примио је 19. фебруара 2015. године директора Високе школе Академије СПЦ за уметност и консервацију мр Зорана Михајловића и секретара Тијану Стаменовић.
Старешина Подворја Руске православне цркве у Београду посетио Управу
Четвртак, 19. Фебруар 2015.
Вести
Протојереј-ставрофор Виталиј Тарасјев, старешинa Подворја Руске православне цркве у Београду посетио је 19. фебруара 2015. Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама.
Удружење Топличана у Управи
Четвртак, 19. Фебруар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадником Гаврилом Грбаном, примио је 19. фебруара 2015. године представнике Удружења Топличана. Састанку су присуствовали Слободан Стевић, председник Удружења, Јулка Кузмановић Цветковић, директор Народног музеја Топлице и протојереј-ставрофор Младен Симић, парох у Конџељу.
Представници Управе присутвовали Миси за државу
Уторак, 17. Фебруар 2015.
Вести
Помоћник директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједница Братислав Петковић са сарадником Гаврило Грбаном присуствовао је 17. фебруара 2015. године, поводом Дана државности Републике Србије-Сретења, Светој Миси за државу у цркви Криста Краља у Београду.
Нови напади на објекте Српске православне цркве у Хрватској
Понедељак, 16. Фебруар 2015.
Вести
Прошлонедељно обележавање два важна празника српских православних епархија у Републици Хрватској (Епархије далматинске и Епархије горњокарловачке) пропраћено је инцидентима и скрнављењем верских објеката Српске православне цркве од стране за сада непознатих починилаца. Посебно је узнемиравајуће што су се оба напада догодила уз саме празнике епархија где су се окупили преостали Срби ових крајева са архијерејима и гостима и представницима државе. На овај начин наставља се утеривање страха за сопствену безбедност и опстанак преосталим Србима у Републици Хрватској.
Празник Светог Мученика Трифуна у Карловцу
Субота, 14. Фебруар 2015.
Посете
На позив епископа горњокарловачког Герасима, др Милета Радојевић, директор Управе за сарфадњу с црквама и верским заједницама и др Томислав Бранковић помоћник директора присуствовали су обележавању празника Светог Трифуна, крсне славе епископа горњокаловачког.
Слава Богословије Света Три Јерарха у манастиру Крка
Четвртак, 12. Фебруар 2015.
Посете
Богословија Света Три Јерарха у манастиру Крка обележила је 12. фебруара 2015. године своју крсну славу. На позив епископа далматинског Фотија који је и ректор Богословије, слави су присуствовали др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама и др Томислав Бранковић, помоћник директора.
Посета градилишту храма у Малој Моштаници и манастиру Светог Христифора у Мислођину
Понедељак, 9. Фебруар 2015.
Посете
На позив свештеника Црквене општине Барич, представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама, др Милета Радојевић, директор, Братислав Петковић и др Томислав Бранковић, помоћници директора, посетили су 9. фебруара 2015. године градилиште храма у Малој Моштаници и манастир Светог Христифора у Мислођину.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 348
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта