Latinica  |    
   
 
Посета Црквеним заједницама у општини Мали Иђош
Четвртак, 26. Март 2015.
Посете
На позив Марка Ровчанина предсeдника општине Мали Иђош и представника Раформатске хришћанске цркве, Евангеличке хришћанске цркве у Србији-АП Војводини, Римокатоличке цркве и Српске православне цркве, др Милета Радојевић, директор и др Томислав Бранковић помоћник директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама посетили су 26. марта 2015. године општину Мали Иђош.
Посета Епархији банатској
Недеља, 22. Март 2015.
Посете
На позив епископа банатског Г. Никанора представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Томислав Бранковић, помоћник директора, са сарадницима присуствовао је слави Скита Светих четрдесет мученика севастијских у Гају код Ковина.
Посета Румунској православној Црквеној Општини Уздин
Понедељак, 16. Март 2015.
Посете
На позив протојереја-ставрофора Ђорђа Јанеша архијерејског намесника панчевачког и свештеника Мојсе Линце пароха у Уздину, др Милета Радојевић директор Управе и др Томислав Бранковић помоћник директора, посетили су Црквену Општину Уздин 16. марта 2015. године.
Владика пакрачко-славонски Јован у Управи
Уторак, 10. Март 2015.
Вести
Његово Преосвештенство епископ пакрачко-славонски Јован посетио је 10. марта 2015. Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама. У разговору са др Томиславом Бранковићем, помоћником директора Управе, разговарано је о плановима и приоритетима Епархије пакрачко-славонске у 2015. години који се односе на градитељске и културне активности.
Епископ ваљевски Милутин посетио Управу
Петак, 6. Март 2015.
Вести
Епископ ваљевски Милутин посетио је 6. марта 2015. године, Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама. У разговору са др Милетом Радојевићем, директором Управе, епископ Милутин изнео је планове за 2015. годину у обнови и изградњи верских здања, пре свега манастира Пустиње и Рибнице и храмова у Кадиној Луци и Бањи Врујци.
Радојевић дао изјаву за новинску агенцију Танјуг
Понедељак, 2. Март 2015.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама у понедељак 2. марта 2015. године дао је изјаву за новинску агенцију Танјуг. Преносимо текст у целости.
Почеле активности на одржавању Трећег међуверског дијалога Србије и Индонезије
Уторак, 24. Фебруар 2015.
Вести
Његова Екселенција, господин Хари Р. Ј. Кандоу, новоизабрани амбасадор Републике Индонезије у Београду посетио је 24. фебруара 2015. године Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама. У разговору са директором Управе, др Милетом Радојевићем, разговарао је о припремама за Трећи међуверски дијалог Србије и Индонезије за који је подвукао да је један од приоритета Владе Републике Индонезије.
Слава Придворне капеле Светог Симеона Мироточивог
Недеља, 22. Фебруар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу са Црквама и верским заједницама Србије др Милета Радојевић и помоћник директора Братислав Петковић присуствовали су 22. фебруара 2015. Светој архијерејској Литургији поводом храмовне славе у Патријаршијској капели Светог Симеона Мироточивог у Београду.
Представници Високе школе Академије Српске православне цркве за уметност и консервацију
Четвртак, 19. Фебруар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић , са помоћником др Томиславом Бранковићем и сарадником Гаврило Грбаном, примио је 19. фебруара 2015. године директора Високе школе Академије СПЦ за уметност и консервацију мр Зорана Михајловића и секретара Тијану Стаменовић.
Старешина Подворја Руске православне цркве у Београду посетио Управу
Четвртак, 19. Фебруар 2015.
Вести
Протојереј-ставрофор Виталиј Тарасјев, старешинa Подворја Руске православне цркве у Београду посетио је 19. фебруара 2015. Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 354
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта