Latinica  |    
   
 
Представници Управе на прослави у бискупској класичној гимназији Паулинум
Уторак, 26. Јануар 2016.
Посете
Помоћник директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Марко Николић са сарадником Гаврилом Грбаном присуствовао је 25. јануара 2016. године прослави Дана школе Бискупске класичне гимназије ,,Паулинум“ у Суботици, празника обраћења Светог Апостола Павла.
Представници Управе на слави митрополита загребачко-љубљанског Порфирија
Среда, 20. Јануар 2016.
Посете
У среду, 20. јануара 2016. године, на празник Сабора Светог Јована Крститеља, Његово Високопреосвештенство Митрополит загребачко-љубљански господин др Порфирије, прославио је своју Крсну славу, Светога Јована Крститеља. Обележавању празника и прослави славе испред Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама присуствовали су др Милета Радојевић директор и др Марко Николић, помоћник директорa.
Пливање за Часни крст у Сремској Митровици
Уторак, 19. Јануар 2016.
Вести
У Сремској Митровици је и ове године на Богојављење, 19. јануара 2016. године, након свете Литургије и освећења Богојављенске воде, из храма Светог архиђакона и првомученика Стефана кренула свечана празнична литија, улицама града до обале Саве, где је одржано традиционално пливање за Часни крст.
Oткривен споменик кнегињи Милици у Трстенику
Недеља, 17. Јануар 2016.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, помоћник директора др Марко Николић и саветник у Управи Мирољуб Радосављевић присуствовали су 17. јануара 2016. светој архијерејској литургији и свечаном откривању споменика Кнегињи Милици у Трстенику.
Директор Управе честитао божићне празнике и Нову 2016. годину
Понедељак, 4. Јануар 2016.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је празнике Рођења Христовог и Нову 2016. годину Његовој Светости Патријарху српском Иринеју, Архијерејима, свештентсву, монаштву, културним, образовним и информативним установама и верницима.
У Врању прослављена Крсна слава Епископа врањског Г. Пахомија
Субота, 2. Јануар 2016.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама посетио је 2. јануара 2016. Епархију врањску и присуствовао обележавању празника и Крсне славе Његовог Преосвештенства епископа врањског Г. Пахомија.
Представници Управе на Божићној Миси
Петак, 25. Децембар 2015.
Вести
Помоћник директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Марко Николић са сарадником Гаврилом Грбаном присутвовао је 25. децембра 2015. године свечаној Божићној Миси у цркви Криста Краља у Београду.
Директор Управе честитао Божић и Нову 2016. годину по Грегоријанском календару
Четвртак, 24. Децембар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је Божићне празнике и Нову 2016. годину поглаварима, свештенству, редовништву, монаштву и верницима, као и образовним установама цркава који ове празнике славе по грегоријанском календару.
Посета Митрополији дабробосанској
Среда, 23. Децембар 2015.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић и помоћник директора др Марко Николић посетили су 23. децембра 2015. Митрополију дабробосанску и обишли храм Светих апостола Петра и Павла у Нишићима.
Представници Управе посетили Епархију славонску
Уторак, 22. Децембар 2015.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић и помоћник директора др Марко Николић посетили су Епархију пакрачко славонску у уторак 22. децембра 2015. Повод посете било је обележавање празника Зачећа Свете Ане у Манастиру Свете Ане у Доњој Вријесци код Дарувара, обилазак Епархије и разговор са епископом, свештенством, монаштвом и верницима.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 462
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта