Latinica  |    
   
 
Посета његовог Преосвештенства Епископа банатског Господина Никанора Управи за сарадњу с црквама и верским заједницама
Понедељак, 27. Јули 2015.
Вести
У понедељак 27. јула 2015. године др Милета Радојевић директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама примио је Његово Преосвештенство Епископа банатског Господина Никанора. На састанку се разговарало о досадашњој сарадњи Епархије банатске и Управе, будућим активностима и плановима.
Oбележено 200. година Боја на Дубљу
Недеља, 26. Јули 2015.
Посете
У Мачванском селу Дубљу, обележена је 200. годишњица последње велике битке у Другом Српском устанку и победе Милошевих устаника, на дан Светог Архангела Гаврила 26. јула 2015.
Представници Управе на Слави манастира Иконе Пресвете Богородице Тројеручице
Субота, 25. Јули 2015.
Посете
Представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Мирољуб Радосављевић и Гаврило Грбан присуствовали су 25. јула 2015. године прослави Славе манастира Иконе Пресвете Богородице Представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Мирољуб Радосављевић и Гаврило Грбан присуствовали су 25. јула 2015. године прослави Славе манастира Иконе Пресвете Богородице Тројеручице на Трешњи.на Трешњи.
Представници Управе у посети Космајским манастирима и манифестацији "Од предака за будућност"
Недеља, 19. Јули 2015.
Посете
Представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Мирољуб Радосављевић, Олгица Лаконић и Гаврило Грбан посетили су 19. јула 2015. године манастире Епархије шумадијске на Космају и присуствовали отварању манифестације ,,Од предака за будућност“ у Влашкој код Младеновца.
Директор Управе честитао Рамазански Бајрам
Четвртак, 16. Јули 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, честитао је великодостојницима, верским службеницима и верницима Исламске заједнице Рамазански Бајрам.
Представници Управе код јеховиних сведока
Среда, 15. Јули 2015.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадницима посетио је, на позив Јеховиних сведока хришћанске верске заједнице, 15.7.2015. године административни центар ове верске заједнице.
Слава заједнице "Земља живих" у Брајковцу
Среда, 15. Јули 2015.
Посете
У среду 15. јула 2015. године прослављена је Крсна слава Полагање часне ризе Пресвете Богородице која је Крсна слава заједнице за лечење и ресоцијализацију оболелих од болести зависности "Земља живих" у Брајковцу, коју предводи и надгледа протојереј-ставрофор Александар Новаковић.
Др Радојевић посетио манастир Кованчине у Салашу Ноћајском и храм Сабора Српских светитеља у Руми
Уторак, 14. Јули 2015.
Посете
Поводом 14. Козмодамјанског сабора и обележавања четврте славе српских задужбинара и 250 година од рођења српског војводе Стојана Чупића-Змаја од Ноћаја, на позив Светислава Чупића, потомка српског војводе, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић посетио је манастир Кованчине у атару села Салаша Ноћајског у Мачви.
Освећење новог храма у Владимирцим
Недеља, 12. Јули 2015.
Вести
У недељу 12. јула 2015. године представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Томислав Бранковић, помоћник директора, Рада Костић, виши саветник и Мирољуб Радосављевић, саветник, присуствовали су у Владимирцима освећењу новог храма посвећеног Светим апостолима Петру и Павлу.
Освећење храма Светог Јована Шангајског у Батајници
Недеља, 12. Јули 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама присуствовао је у недељу 12. јула 2015. године освећењу храма посвећеног Светом Јовану Шангајском у насељу Шангај у Батајници.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 403
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта