Latinica  |    
   
 
Одржан Шести сабор духовне поезије у Раковици
Среда, 21. Септембар 2016.
Вести
Представник Управе за сарадњу с црквамa и верским заједницама Гаврило Грбан присуствовао је на празник Рођења Пресвете Богородице Шестом сабору духовне поезије у Раковици, који се одржава у оквиру Духовних свечаности ,,Пут духовности“.
Посета храму Рођења Пресвете Богородице-Манастиру Рајиновац
Среда, 21. Септембар 2016.
Посете
На велики Богородичин празник–Рођење Пресвете Богородице (Мала Госпојина) Мирољуб Радосављевић и Бојана Јелић присуствовали су Светој Литургији у овоме храму.
Слава цркве Рођења Пресвете Богородице у Земуну
Среда, 21. Септембар 2016.
Вести
Поводом славе рођења Пресвете Богородице – Мале Госпојине, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић и помоћник директора др Марко Николић, присуствовали су 21. септембра 2016. године, прослави у Богородичином храму у Земуну.
Посета Епархији шумадијској
Уторак, 20. Септембар 2016.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадницима Олгицом Лаконић и Мирољубом Радосављевићем, 20. септембра 2016. год., посетио је Епархију шумадијску.
Одржан Концерт солидарности са жртвама земљотреса у Италији
Недеља, 18. Септембар 2016.
Вести
Представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Гаврило Грбан присуствовао је 18.септембра 2016. године у катедрали Блажене Девице Марије у Београду Концерту солидарности са жртвама земљотреса у Италији.
Посета Богословији "Свети Петар Дабробосански" у Фочи
Субота, 17. Септембар 2016.
Посете
Представник Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама Владимир Тодић боравио је 17. септембра 2016. године у Фочи где је присуствовао обележавању крсне славе богословије „Свети Петар Дабробосански“.
Започели Међународни теолошки сусрети студената
Четвртак, 15. Септембар 2016.
Вести
Представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Гаврило Грбан присуствовао је 15. септембра 2016. године свечаном отварању међурелигијског симпосиона ,,Међународни теолошки сусрети студената–Београд 2016“ на Православном богословском факултету Универзитета уи Београду, а под покровитељством немачке Фондације Конрад Аденауер.
Посета Епархији ваљевској
Среда, 14. Септембар 2016.
Посете
Директор др Милета Радојевић са сарадницима Олгицом Лаконић и Мирољубом Радосављевићем обишао је Ваљевску епархију, а поводом богомољачке славе Светог Преподобног Симеона Столпника у Мионици, 14.09.2016. године.
Посета Епархији врањској
Среда, 14. Септембар 2016.
Вести
Господин др Милета Радојевић директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама, са Олгицом Лаконић и Мирољубом Радосављевићем, на позив епископа врањског Пахомија, 06. септембра 2016. године обишао је Епархију врањску
Отворен центар Хабад Србија
Понедељак, 12. Септембар 2016.
Вести
Представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Гаврило Грбан присуствовао је 12.септембра 2016.године отварању центра Хабад Србија.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 550
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Београдска Надбискупија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта