Latinica  |    
   
 
Епископ осечко-пољски и барањски Лукијан посетио Управу
Четвртак, 29. Јануар 2015.
Вести
Епископ осечко-пољски и барањски Лукијан посетио је 28. јануара 2015. године Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама. У разговору са др Милетом Радојевићем, директором Управе и др Томиславом Бранковићем, помоћником директора изнео је актуелно стање у Епархији.
Друштво „Свети Сава“ доделило медаљу Управи
Субота, 24. Јануар 2015.
Вести
Друштво „Свети Сава“ обележило је своју славу 24. јануара 2015. године у Народној библиотеци Србије. После службе Светом Сави и сечења славског колача, поздравну реч упутио је домаћин славе Божидар Зејак. Затим се приступило додели признања заслужним установама. Медаља друштва „Светог Саве“ додељена је Управи за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде Владе Републике Србије.
Јеромонах Наум из Епархије горњокарловачке у Управи
Петак, 23. Јануар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић примио је 23. јануара 2015. јеромонаха Наума из манастира Пресвете Богородице Тројеручице, Епархија горњокарловачка. Разговору је присуствовао и помоћник директора др Томислав Бранковић.
Представнице манастира Пећка Патријаршија посетиле Управу
Петак, 23. Јануар 2015.
Вести
Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама 23. јануара 2015. године посетиле су представнице манастира Пећка Патријаршија, сестре Харитина и Меланија. У разговору са директором Управе, др Милетом Радојевићем и помоћницима директора др Томиславом Бранковићем и Братиславом Петковићем, изнеле су стање и актуелна питања у манастиру и сестринству Пећке Патријаршије.
Посета Епархији шумадијској
Четвртак, 22. Јануар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић посетио је, 22. јануара 2015. епископа шумадијског господина Јована, у седишту Епархије у Крагујевцу.
Пливање за Часни крст на Ади Циганлији
Понедељак, 19. Јануар 2015.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама присуствовао је у понедељак, 19. јануара 2015. године централној свечаности обележавања Богојављења и традиционалном пливању за Часни крст на Ади Циганлији у организацији Градске општине Чукарица и ЈП „Ада Циганлија“.
Представници Управе посетили Спомен-храм Светог Саве на Врачару
Четвртак, 15. Јануар 2015.
Вести
Помоћници директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Братислав Петковић и др Томислав Бранковић са сарадницима Мирољубом Радосављевићем, Гаврилом Грбаном и Маријом Катић посетили су 15. јануара 2015. године Спомен-храм Светог Саве на Врачару.
Саопштење поводом трагичних догађаја у Паризу
Понедељак, 12. Јануар 2015.
Вести
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде најоштрије осуђује брутално убиство новинара сатиричног недељника у Паризу „Шарли ебдоа“ до кога је дошло 7. јануара т.г.
Директор Управе честитао Божићне празнике и Нову 2015. годину
Понедељак, 5. Јануар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је Божићне празнике и Нову 2015. годину Његовој Светости Патријарху српском Иринеју, архијерејима, свештенству, монаштву, културним, образовним и информативним установама СПЦ и верницима.
Представници Управе на божићним мисама у Београдској надбискупији
Четвртак, 25. Децембар 2014.
Вести
Помоћник директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Томислав Бранковић са сарадником Владимиром Тодићем присутвовао је 24. децембра 2014. године Св. Миси Бадње вечери -,,Полноћки“ у цркви Светог Антуна Падованског у Београду.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 333
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта