Latinica  |    
   
 
Хиротонија епископа топличког Г. Арсенија
Субота, 30. Август 2014.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде присуствовао је 30. и 31. августа у Саборном храму Светог Архангела Михаила у Београду наречењу и хиротонији Високодостојног архимандрита Арсенија, новоизабраног епископа топличког, викара Његове Светости патријарха српског Г. Иринеја.
Посета епархији нишкој
Четвртак, 28. Август 2014.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић и Мирољуб Радосављевић, саветник у Управи, су 27. и 28. 8. 2014. на позив епископа нишког господина Јована (Пурића) посетили Епархију нишку.
Радојевић разговарао са епископом полошко-кумановским Јоакимом
Понедељак, 25. Август 2014.
Вести
Његово Преосвештенство Епископ полошко-кумановски Јоаким посетио је у понедељак, 25. 8. 2014. Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама и разговарао са директором Управе др Милетом Радојевићем.
Радојевић примио представнике Епархије ваљевске
Петак, 22. Август 2014.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде примио је 22. 8. 2014. представнике Епархије ваљевске, оца Силуана, секретара епископа, и оца Ненада Јездића, који су по упуту епископа ваљевског Милутина, презентовали стање у Епархији ваљевској после елементарних непогода из маја месеца ове године.
Епископ банатски Никанор посетио Управу
Четвртак, 21. Август 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде др Милета Радојевић примио је епископа банатског господина Никанора.
Представници Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Управи за сарадњи с црквама и верским заједницама
Среда, 20. Август 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић примио је на захтев званичника Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Србији, 20. августа 2014. године са новопостављеног другог секретара политичког одељења Амбасаде, господина Џеремија Лонга.
Патријарх српски Иринеј одржао помен церским јунацима
Уторак, 19. Август 2014.
Вести
На Свето Велико Преображење, 19. 8. 2014. Патријарх српски господин Иринеј и епископ шабачки господин Лаврентије служили су Свету архијерејску литургију у цркви Св. Јована Шангајског на планини Церу пред великим бројем верника. Овом догађају присуствовали су др Драган Новаковић и Мирољуб Радослављевић из Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама.
Прослава Преображења у манастиру Светог Стефана у Липовцу
Уторак, 19. Август 2014.
Вести
На Преображење, 19. 8. 2014. године, др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде присуствовао је Светој архијерејској литургији у манастиру Светог Стефана у селу Липовац код Алексинца. Свету Литургију служио је епископ нишки господин Јован уз саслужење већег броја свештеника и монаха као и домаћина архимандрита Дионисија и великог броја народа овога краја који се окупљају на традиционалном Преображењском сабору.
Наречење, хиротонија и устоличење новоизабраног епископа тимочког Илариона
Недеља, 10. Август 2014.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде присуствовао је 9. и 10. августа 2014. године у Зајечару свечаности наречења, хиротоније и устоличења новоизабраног епископа тимочког, високодостојног архимандрита Илариона, досадашњег настојатеља манастира Буково.
Празник Светог Пантелејмона у Миријеву
Субота, 9. Август 2014.
Вести
Поводом обележавања празника Светог Пантелејмона, у храму у изградњи посвећеном овом светитељу у Новом Миријеву, Његова Светост Патријарх српски г. Иринеј служио је 9. августа 2014. године Свету архијерејску литургију уз салужење свештеника Архиепископије београдско-карловачке.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 266
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта